_

Plastikken skal væk fra naturen!

Giv os din plastik, så gi'r vi dig 15%

Nu kan du aflevere dine flasker og andre plaskelementer til grenbrug og få hele 15% rabat i din butik næste gang du handler.

Du finder de nue plastautomater ved siden af pantautomaterne i alle Salling Groups butikker. Her kan du aflevere dine brugte plastik-elementer of værne om væres fælles miljø. Hver gang du har afleveret 25 plastikelementer får du, som tak, en kupon på 15%.

Kuponen på 15% rabat har en gyldighed på 3 dage of skal anvendes i samme butik som plastikelementerne er indleveret i. Flere kuponer kan ikke kombineres på samme køb.

Et stærkt fundament for ansvarlighed

Salling har fokus på FN’s verdensmål

Hos Salling Group tager vi ansvar for at præge samfundet i en bæredygtig retning, og på baggrund af FN’s verdensmål prioriteter vi områder, hvor vi ser et særligt stort potentiale for at gøre en forskel.

Som Danmarks største detailkæde søger vi hele tiden at lave mere bæredygtige og klimavenlige løsninger med særlig fokus på plastik og affald. Vi arbejder også på aktiviteter, der skal gøre det lettere for vores kunder at træffe bæredygtige valg i dagligdagen, som for eksempel vores nye plastautomat.